Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

Wat is dit nou weer voor website?

We beginnen op dit moment deze site om te laten zien wat je allemaal in Enschede kan doen. Je zult hier informatie vinden over winkelen, sport, architectuur, politiek, uitgaan, kunst, literatuur, cultuur en natuur. Naast deze informatie zal je een flinke dosis humor vinden en af en toe een berg irritaties.
Deze site wordt gemaakt voor iedereen die in Enschede woont, die er een dagje heen wil gaan of die informatie over Enschede zoekt.

Bestaat zoiets nog niet dan?

Nee! Er zijn natuurlijk genoeg websites over Enschede maar geen één die breed informatie aanbied en dit ook nog eens op een leuke manier doet. De websites over Enschede die we op dit moment de moeite waard vinden zijn:

VVV.nl

De officiële website van de VVV. Met veel informatie over Evenementen, Overnachten en Uitgaan. De site is compleet en actueel. De site is (zoals het hoort bij een site van de VVV). Vooral gericht op toerisme. Geboren en getogen Enschedeërs zullen misschien snel uitgekeken zijn.

uitinenschede.nl

Compleet overzicht van kunst en cultuur evenementen in Enschede. Erg handig wanneer je een voorstelling o.i.d. wilt bezoeken. Jammer genoeg staat er niet op de site waar je een avond het beste door kunt zakken.

Tctubantia

De nieuwssite van de Twentsche Courant Tubantia. Net zoals de krant één van de grootste bronnen voor nieuws en achtergrond uit de omgeving. Ik vind het een minpuntje dat de site vaak achterloopt op de krant. Terwijl het nieuws in principe sneller op de site geplaatst kan worden.

053.startpagina.nl

De alom bekende startpagina van deze regio

dit-is-enschede.startmee.nl

Een goed en duidelijk alternatief voor de eerder genoemde startpagina

Enschede-stad.nl

Website over stedenbouw en architectuur. De website biedt op dit gebied veel informatie en kennis. De meeste informatie is echter in het forum te vinden. Hierdoor is de aanwezige informatie niet altijd meteen te vinden. Vaak vindt je hier diepgaande discussie over bouwplannen.

Enschedeaanzee.org

Een interessant weblog over van alles wat de makers zien en beleven in Enschede

Weet je nog een leuk onderwerp voor deze site?

Denk je dat je wat toe te voegen hebt aan de informatie die al staat op deze site, registreer je dan en reageer op één van de onderwerpen. Wanneer je denkt dat er een nieuw onderwerp aangemaakt moet worden over kun je me altijd een bericht sturen. Je kunt natuurlijk ook zelf een artikel schrijven en deze indienen. We zijn altijd op zoek naar mensen die iets boeiends over Enschede te melden hebben.

Vorige Bericht

© 2024 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén