Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

Een nagelsalon aan huis

Ben je gek op nagels en is je droom om zelf een nagelsalon te runnen? Een nagelsalon runnen kan natuurlijk ook vanuit huis. Als je een extra ruimte of een garage hebt die je kunt omtoveren tot salon ben je eigenlijk al bijna compleet. Het enige wat je dan nog nodig hebt is de juiste opleiding en een inschrijving van je bedrijf. Als je voor jezelf wil beginnen kan het lastig zijn om de middelen te hebben voor en eigen pand of iets dus thuis een salon openen is een uitstekende oplossing.

Waar moet je beginnen?

Je kunt echt klein beginnen door alleen een tafel in te richten met alle producten die je nodig hebt voor het zetten van nagels. De salon kun je verder uitbreiden als je een klein klantenbestand hebt opgebouwd waarmee je wat kunt verdienen om weer te investeren in je salon.
Maar voordat je deze tafel kunt gebruiken is het wel belangrijk dat je in staat bent om erg mooie nagels te kunnen zetten. Een goede opleiding tot nagelstyliste is daarbij wel een must! Tijdens deze opleiding leer je niet alleen met de juiste producten te werken maar leer je ook een stuk theorie over nagels. Deze kennis is erg belangrijk om een goede basis te hebben als nagelstyliste, je gaat namelijk met erg veel verschillende nagels werken. Eenmaal je certificaat behaald? Dan wordt het oefenen, oefenen en nog een oefenen zodat je de nodige ervaring kunt opdoen.

Voordat je kunt oefenen heb je natuurlijk nog wel een aantal producten nodig, denk hierbij aan een UV lamp, acrygel, penselen, vijlen etc. Uiteraard wordt tijdens de basisopleiding duidelijk welke producten je allemaal nodig hebt om aan het werk te kunnen.

Een eigen nagelsalon thuis runnen met kinderen

Het voordeel van thuis een nagelsalon starten is dat je simpelweg gewoon thuis bent en zelf je klanten kunt inplannen. Hierdoor is dit werk natuurlijk goed te combineren met kinderen, zo kun je ’s avonds als de kinderen in bed liggen best een klant ontvangen om nagels te zetten in je salon. Je bent immers gewoon thuis.

Voor het volgen van de opleiding kun je kiezen voor een dagopleiding, avondopleiding of een weekendopleiding. Is het niet mogelijk om een dagopleiding of avondopleiding te volgen en heb je op zaterdagen geen oppas? Kinderopvang de Wonderboot heeft een zaterdagopvang! Zo kun jij op zaterdagen je opleiding tot nagelstyliste volgen en wordt er ondertussen goed gezorgd voor je kind(eren).

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2021 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén