Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

De mooiste beelden met een drone

Leg de mooiste beelden van Enschede af

 

Heb je altijd al passie gehad voor fotografie? Dan is het zeker aan te raden om een drone te bestellen. Veel reisprogramma’s zie je ook met een drone werken. Van bovenaf maak je namelijk de mooiste beelden! In dit korte artikel lees je waar je in regio Enschede de mooiste beelden hebt en lees je aan welke regels je moet houden.

Van het Rijksmuseum Twente tot het Volkspark

 

In Enschede heb je zeker wat leuke bezienswaardigheden waar je met je drone leuk over heen kan vliegen. Zo heb je bijvoorbeeld het Volkspark. In dit park heb je veel oude planten en bomen. Het is zeker mooi om van bovenaf leuke video’s te maken.

Verder heb je ook het Rijksmuseum Twente. In dit museum, waar je schilderijen ziet die tot aan de middeleeuwen terug gaan, kan je ook mooie plaatsjes maken. Vergeet ook niet om een kijkje in het museum te nemen! Je vindt hier duizenden objecten die vaak teruggaan van de zestiende tot de achttiende eeuw.

Heb je kinderen? Dan is het leuk om een kijkje te nemen bij de Museumfabriek. Je ontdekt hier het textielverleden van Enschede en opgezette dieren, zoals reeën, vogels en ander wild wat in regio Twente actief is.

Waar mag je wel en niet met een drone vliegen?

 

De regels voor drones zijn vrij nieuw. Controleer of je wel met je drone mag vliegen. Zo mag je niet boven een mensenmenigte vliegen, moet je de drone altijd in de gaten kunnen houden en mag je het niet in het donker gebruiken. Vraag voor de zekerheid altijd toestemming aan de omstanders of je de drone wel mag gebruiken.

Kortom, het is zeker aan te raden om je drone rond Enschede te besturen. Hou de regels goed in gaten. Zo houd je het leuk voor iedereen!

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén