Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

De mogelijkheden in je magazijn zijn enorm!

Wanneer je in de industrie branche zit en je hebt te maken met een magazijn om producten op te slaan of wanneer je een productie bedrijf hebt dan zijn er veel mogelijkheden om het zo efficiënt mogelijk in te richten allemaal. Waar kun je allemaal aan denken? Oplossingen voor afval verwerking, verpakkingsmateriaal en apparaten die je helpen om het werk zo makkelijk mogelijk te maken. Hier ga ik een aantal van deze mogelijkheden bespreken.

Verpakkingsmateriaal

Wanneer je productie draait en deze producten wil verzenden of op wil slaan dan is het handig dat je verpakkingen gebruikt die zo efficiënt mogelijk op te stapelen zijn en te verzenden zijn. denk hierom eens aan dozen op maat laten maken zodat je precies krijgt wat in jouw situatie de beste mogelijkheid is! Zo kun je bijvoorbeeld je product inpakken met zo min mogelijk vul materiaal wat weer kosten scheelt maar ook kun je zoveel mogelijk van je producten op een pallet kwijt op deze manier.

Afvalverwerking

Wanneer je een groot magazijn hebt en eventueel ook zelf produceert kun je ook te maken krijgen met afvalwerking en wil je eventueel alles op een juiste manier recyclen. Je kan te maken hebben met veel karton afval en daarvoor kun je bijvoorbeeld een kartonpers aanschaffen zodat je het in balen kan persen waardoor je zo min mogelijk ruimte in beslag hoeft te nemen voor je afval. Ook kun je denken aan een metaal shredder kopen wanneer je veel met metalen werkt en dit op een goede manier wil verwerken.

Wikkelmachine

Wanneer je pallets en producten wil inwikkelen kun je ook gebruik maken van een wikkelmachine. Dit kan automatisch gebeuren waardoor je weer tijd over gaat houden voor andere dingen. Op deze machine kun je een pallet met producten zetten en vervolgens wordt die ingewikkeld in het gewenste folie dat je erop hebt zitten. Ook heb je kleinere tools waarmee je met de hand kleinere producten of verpakkingen in kan sealen.

Ga voor gemak

Dit zijn een paar voorbeelden van efficiënt werken maar er zijn nog zoveel meer oplossingen voor eventuele problemen waar je tegen aan kan lopen. Verdiep je er eens in en voor je het weet gaan jullie ik zo efficiënt mogelijk te werk!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2023 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén