Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

Chinees hotpot restaurant

Asian Taste

De nieuwe trend in All in eten is de hotpot. Deze Oosterse manier van eten brengt sfeervol dineren en de Aziatische keuken samen.

Hotpot concept

Het concept houdt in dat je gezellig met het gezelschap aan tafel eet. Het eten bestaat uit kleine gerechten die aan tafel worden bereidt. Je hebt dus de tijd om gezellig met je tafelgenoten bij te praten. De verse ingrediënten worden van een buffet gehaald en in de hotpot bereidt. Deze hotpot staat op tafel en lijkt op de bekende fondue pan. Het eten dat wordt bereid en de inhoud van de fondue heeft zijn geheel eigen beleving en Oosterse smaak.

Menukaart

De menukaart bevat allerlei vleesgerechten die op dunne traditionele wijze zijn gesneden. Dit wordt gecombineerd met seafood, groente, paddenstoel en tofu gerechten. Alle gerechten worden gegeten met een Aziatische saus.

Hotpot restaurant in Enschede

Asian taste is hét hotpot restaurant in Enschede. Gevestigd aan de rand van de binnenstad (op loopafstand van het centraal station) is het restaurant goed bereikbaar. een bezoek is goed te combineren met een dagje winkelen of een avondje stappen in de binnenstad van Enschede. Men heeft eigen parkeergelegenheid wat ook erg prettig is mocht je van buiten de stad naar Asian Taste komen.

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén