Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

Irish Pub Molly Malone

De eerste in deze reeks waarin cafés in Enschede worden beoordeeld is de Ierse Pub Molly Malone.

Waar ligt Molly Malone?

Dit Café ligt, zoals zoveel cafés, aan de Oude Markt. De Oude Markt is natuurlijk het mooiste (horeca) plein van Nederland dus is de ligging goed.
Molly Malone ligt aan de Noordkant van de Oude Markt tussen de cafés Janssen & Janssen aan de ene kant en Paddy’s aan de andere kant.
Het terras van Molly Malone is op het zuiden gericht en heeft een redelijk lange tijd zon. Vooral in de avond is dit één van de weinige terrassen waar je nog aan je kleurtje kunt werken.

Bekijk onze plattegrond om Molly Malone te vinden »

Wat voor bier schenken ze er?

Zoals in elke Ierse Pub zul je hier Guinness vinden. Daarnaast schenken ze als één van de weinig tenten in Enschede Heineken. Echte Tukkers zullen toch hun Grolsch missen maar (het spijt me dat ik dit moet zeggen) Heineken is nog best goed te drinken (Het was erger geweest als ze Amstel of Oranjeboom schenken).

Hoe ziet Molly Malone eruit?

Links een flinke bar en rechts een aantal zitjes met hoge stoelen en een flinke bank langs de muur. Achterin nog een paar tafels en een podiumpje.
Dit Café is niet echt groot maar daardoor krijg je wel een beetje die authentieke pub sfeer.

Met Hoeveel mensen kun je er goed terecht?

Molly Malone is dus niet al te groot. Het terras buiten is ook niet al te groot. Dus als je met 10 van je collega’s of vrienden een kroeg in wil duiken ga dan niet hier naar binnen.
Op het terras hebben ze overigens wel een aantal grote sta tafels waar je met een flinke groep lekker buiten kunt staan (of zitten op barkrukken).
Je schijnt overigens wel een aparte pub af te kunnen huren voor groepen van ongeveer 20 tot 50 personen.

Wie komen er bij Molly Malone?

Het publiek dat hier komt wijkt iets af van de standaard. Het café straalt een soort van relaxte sfeer uit en de bezoekers hebben diezelfde uitstraling.

Contact gegevens

Molly Malone Irish Pub
Oude Markt 11
7511 GA ENSCHEDE

Phone pub:053-4341333
Phone office:0541-522222
Fax office:0541-229807
mail: molly@molly-malone.nl

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén