Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

TIPS VOOR EEN BEDRIJFSUITJE IN ENSCHEDE

Enschede is een mooie stad in Overijssel. Het is een stad welke bekend staat om haar muziek, cultuur en gezellige centrum. Rondom de Oude markt is het altijd feest. Het bruist van de gezellig terrassen en kroegen. Het is daarom ook een zeer goede plek voor een bedrijfsuitje. Er zijn veel mogelijkheden. Enschede is zeer divers en het is mogelijk om er te gaan wandelen, fietsen, feesten, hiken, paintballen of bijvoorbeeld om te Lasergamen in Enschede. Het is natuurlijk per bedrijf verschillend waar de voorkeur naar uitgaat. Het is goed om met een groep mensen het teamuitje te plannen naar Enschede. 

Escape Room en diner

Natuurlijk hoort er bij het bedrijfsuitje wat lekkers te eten en te drinken. Wanneer je het boek van Dan Brown hebt gelezen of de film hebt gezien dan weet je vast wat cryptex is. Het is leuk om in teamverband het cryptex te ontrafelen tijdens een bedrijfsuitje. Het start gemoedelijk met wat te drinken en eten en dan is er een mysterieuze koffer. Een koffer met cryptex en inspirerende opdrachten om uit te voeren. Wanneer alles goed gaat kom je in het centrum van Enschede. Na afloop doe je een gezamenlijk diner om de dag door te nemen. HIerna kun je nog ergens een lekkere borrel gaan nemen. 

Een buggy uitje

Wat ook leuk om te doen is is om met een buggy te gaan racen. Leef jezelf eens flink uit en ga over die heuvels als een bezetenen. Het is natuurlijk belangrijk om niet te onbezonnen te racen. Rijdt gecontroleerd en voorzichtig en maak meer snelheid waar het kan. Het is heerlijk om deel te nemen aan de buggy rally. Het is goed te combineren met een etentje of buffet. Ook hierna kun je het terras opduiken in Enschede. Het is volop genieten in deze stad!

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2020 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén