Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

Netwerknotarissen Hofsteenge & Wesseling Hengelo

Ik ben op zoek naar een netwerknotaris

Ben jij al een tijd opzoek naar een netwerknotaris bij jou in de buurt? Wil je precies weten wat een netwerknotaris voor jou kan betekenen? Lees dan snel verder, want in dit blog leggen we je alles uit over notarissen en hun werkzaamheden!

Een netwerknotaris is een onpartijdige jurist en openbaar ambtenaar die bevoegd is om officiële documenten te maken zoals een testament of huwelijkse voorwaarden. In deze documenten worden afspraken tussen partijen gemaakt en officieel vastgelegd. Dit is een houvast voor zowel beide partijen als de notaris, die de wetgeving zo stipt mogelijk zal naleven en heeft strikte geheimhouding. Een notaris heeft geheimhoudingsplicht en wordt benoemd door de koning en legt een officiële eed af. In deze eed zweert hij, dat hij zijn taken eerlijk, onpartijdig en zeer nauwkeurig zal uitvoeren.

Een netwerknotaris is niet anders als een ‘gewone’ notaris, alleen is deze aangesloten bij een netwerk van diverse notarissen. De netwerknotarissen hebben een samenwerkingsverband en ondersteunen elkaar in diverse werkzaamheden. Netwerknotarissen zorgen er voor dat alle akten (ook wel de officiële documenten) voorzien worden van dagtekening; bewaard blijven en dat er een kopie van deze juridische stukken gemaakt wordt.

Zoek je een goede netwerknotaris bij jou in de buurt: Hofsteenge & Wesselink Hengelo staan altijd voor je klaar!

Hofsteenge & Wesseling notarissen. Dé Netwerknotaris in Hengelo

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2020 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén