Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

In de nabije omgeving op vakantie

Zin om een keer zonder zorgen van de natuur te genieten in Nederland? Wij in ieder geval wel. Zeker in deze periode met alle coronamaatregelen. Voor ons als gezin zijnde voelde het niet goed om op vakantie te gaan. Maar we wilden er wel even tussenuit. Dat hadden we natuurlijk wel nodig na de turbulente eerste helft van het jaar. Afijn, we zijn dus gaan zoeken naar activiteiten die we konden doen als gezin in de omgeving van Twente. We zijn veel met elkaar gaan lopen in het bos, we zijn naar het strand geweest en we hebben heel veel tijd doorgebracht in de natuur. Dat geeft aan de ene kant veel voldoening, maar we wilden ook eens wat anders doen. Iets wat vooral voor mij en mijn vrienden heel leuk was.

De Twentse natuur

We hebben uiteindelijk besloten om de natuur van Twente te verkennen. De Twentse natuur bestaat uit prachtige landschappen, weilanden en bossen. Er zijn tal van mooie looproutes te vinden in de Twentse natuur en uiteraard kun je ook uitstekend veel kilometers maken op de fiets door de Twentse natuur. Wie houdt van het water kan ook een boot of een kano huren. Ik woon mijn hele leven al in Twente, toch heb ik  nu pas leren kennen wat de Twentse natuur te bieden heeft. En dat, omdat we allemaal toch een beetje gedwongen thuis zitten met de vakantie.

De natuur verkennen op de e chopper

Waar we ook ongelooflijk van hebben genoten is toeren op de e chopper. Een e chopper is een elektrische brommer, waarmee je heel mooi door de landschappen van Twente kan trekken. Een e chopper huren doe je bij NuNature. We hadden overigens ook de mogelijkheid om de e chopper tour in Vechtdal te doen. We kozen er toch voor om de natuur van Twente te ontdekken. Later kunnen we wellicht kijken of de natuur in de omgeving van Vechtdal kunnen ontdekken op de e chopper. Wij hebben er ontzettend van genoten. Het was vooral leuk om te zien dat er in Twente zoveel mooie pittoreske dorpjes zijn. We hebben veel outdoor activiteiten gedaan. We waren dus gedwongen dicht bij huis te blijven, maar wat ons betreft was het een geslaagde vakantie.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2021 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén