Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

De Hypotheker in Enschede

Als ik zeg Jazeker! Dan weet je al automatisch wat er achteraan komt. Een bekend financieel bedrijf gevestigd door heel Nederland. Dat is De Hypotheker, en hij heeft zijn goede naam te danken aan zijn jaren lange ervaring in de financiële dienstsector. Omdat De Hypotheker een volkomen onafhankelijke aanbieder is hebben zij de mogelijkheid om tijdens het hypotheekadvies meer dan 40 aanbieders met elkaar te vergelijken. De Hypotheker bestaat landelijk al 30 jaar en hebben in die periode meer dan 1 miljoen klanten geholpen. Door hun uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt in onder andere Enschede, Hengelo, Oldenzaal en omstreken weten ze precies hoe je het beste een hypotheek op maat krijgt.

Wat is een hypotheekadviseur?

Een adviseur is iemand die advies mag geven over een onderwerp waar hij of zij in geschoold is. Een adviseur kan bij een adviesbureau werken of als zelfstandige. Een hypotheekadviseur is iemand die optreedt als bemiddelaar bij het afsluiten van een hypotheek. Hij is een soort tussenpersoon, voornamelijk om degene die een hypotheek wenst af te sluiten zo goed mogelijk te adviseren. Een hypotheekadviseur kan in dienst van een bedrijf zijn waar ze met enkel een paar hypotheekaanbieders samenwerken. Andere hypotheekadviseurs werken onafhankelijk en met vele aanbieders samen zodat ze in hun netwerk met diverse partijen hierin onafhankelijk advies kunnen geven, mede door de lange samenwerking. Het is dus handig om eerst uit te zoeken waar je het beste een eerste intakegesprek kunt plannen over wat betreft een hypotheek afsluiten.

Heb je al een hypotheekofferte opgevraagd bij jouw bank? Hoe weet je of je hypotheekofferte de beste aanbieding is die je krijgt? Je kunt het beste bij een onafhankelijke partij om deskundig advies vragen. Dit kan bij elke vestiging van De Hypotheker bij jou in de buurt!

De Hypotheker Enschede

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2020 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén