Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

de gemakken van het elektrisch maken van je poort

Ken je dat? Van die dingen waarvan je zegt: “Dat had ik eerder moeten doen!”. Een situatie waarbij veel mensen dit zeggen is het automatiseren van hun poort. Je schuifpoort elektrisch maken lijkt in het begin bij het plaatsen van het hek of poort vaak niet nodig, maar na een aantal weken ga je je toch irriteren aan het telkens handmatig openen van je poort. Veel mensen besluiten dan om alsnog hun poort elektrisch te maken.

Bestaande poort laten automatiseren

In bijna alle gevallen is het mogelijk om een bestaande poort te automatiseren. Het is bij bijna alle poorten mogelijk om een elektrische motor te plaatsen aan de binnenzijde van het hek. Het voordeel is dat u hierdoor geen nieuwe poort hoeft aan te schaffen. Hierdoor bespaar je al snel honderden tot wel duizenden euro’s.

Voordelen van het automatiseren van uw poort

Zowel privé als zakelijk zijn er voordelen te behalen met hekwerk automatisering. Privé geniet je vooral van het gemak dat je lekker in je auto kunt blijven zitten. Je hoeft niet meer telkens het hek handmatig open te schuiven, de auto vooruit te rijden en vervolgens het hek zelf weer dicht te doen.

Zakelijk doet u vooral uw werknemers er een plezier mee. Echter kunnen de medewerkers nu ook stukken sneller het bedrijventerrein op met hun voertuigen. Er wordt na het automatiseren van het hek ook een stuk minder “vergeten” om het hek dicht te doen.

Mijn eigen ervaring

Zelf was ik het ook helemaal zat om elke dag de schuifpoort handmatig open en dicht te doen. Ik heb zelf mijn poort laten automatiseren door Bertu Toegangstechniek in Enschede. Zelf ben ik woonachtig in Hengelo. Bertu Toegangstechniek kon daardoor de situatie snel bekijken en kwam binnen een aantal dagen met een passende oplossing. Ik wil nooit meer een “normaal” hek!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2021 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén