Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

Reclame en marketing in Enschede

Reclamebureau’s en keuze stress

Enschede telt meer dan tien reclame/internetbureaus. Maar welk reclamebureau in Enschede is nou de “beste”? In dit artikel geven we je een aantal tips om het beste reclamebureau te kiezen. Er zijn een aantal zaken die je voor jezelf helder moet hebben zoals:

  • Wat wil ik uitgeven aan een campagne?
  • Kies ik voor een duur of een goedkoop bureau?
  • Heb ik baat bij één vast aanspreekpunt?
  • Is het een eenmalige opdracht of doet het bureau de volledige marketing?

Bij de keuze van een reclamebureau ben je natuurlijk niet gebonden aan de plaats waar je bedrijf is gevestigd. In het digitale tijdperk kun je natuurlijk makkelijk een bedrijf kiezen die gevestigd is aan de andere kant van het land. Via skype of de mail kan er makkelijk contact worden gehouden. Het wordt echter wel een probleem wanneer persoonlijk contact prioriteit heeft. Je zult dan bij een marketing/reclamebureau die verder weg gevestigd is meer reistijd kwijt zijn.

Klein of groot bureau

Je zal ook de keuze moeten maken of de voorkeur uit gaat naar een groot of een klein marketingbureau. Een klein bureau is vaak wat persoonlijker en ze kunnen sneller schakelen. Een groter bureau heeft echter meer marketeers en specialisten in dienst die vaak elk een specialisme hebben. Hierdoor is de kwaliteit van het geleverde werk vaak hoger.

De totale kosten die je in de reclame-uiting wilt steken
het is ook belangrijk om voor jezelf helder te hebben hoeveel de totale investering moet bedragen. Zo zijn er bijvoorbeeld marketingbureaus die werken met een minimaal project bedrag.

Een persoonlijk aanspreekpunt

Als je baat hebt bij één vast aanspreekpunt voor alle marketing gerelateerde uitingen dan is het verstandig om de werkwijze van een bureau op te vragen. Je zou vragen kunnen stellen zoals:
Heb ik één vast aanspreekpunt of wordt ik telkens door een ander geholpen, Hoe vaak is er contact en kan ik het bureau op elk moment bereiken?

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén