Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

Lijm nodig om te kitten

Ik ben een tijdje geleden bezig geweest met het verbouwen van mijn huis. Ik ben namelijk net verhuisd. Ik ging samen met mijn vriend vol vertrouwen naar de bouwwinkel, want hoe moeilijk kan het zijn? Nou het begon al bij de lijm. We wilden graag nog wat dingen afdichten. Nergens was goede kitlijm te vinden!

Op onderzoek uit

Ik ben toen even gaan Googelen, want Google weet alles toch? Ik begon met het zoekwoord ‘kitten’. Super dom natuurlijk, want ik kreeg alleen maar hele lieve katjes te zien waar ik een uur naar heb lopen te staren. Dus een uur later ben ik verder gaan zoeken. Ik ben gaan zoeken op ‘montagekit’. Toen kwam ik weer op alle sites van de bouwwinkels waar we waren geweest. Nog niets verder dus…

High Tack

Na lange zoektochten ging ik maar een beetje zoeken op hoogwaardige kwaliteit. Bij de zoekresultaat op ‘hoogwaardige montagekit’ was het raak hoor. Ik kwam op de site van High Tack. Ik heb de site goed doorgekeken en het sprak mij erg aan, de prijs ook! Ik heb hem gelijk besteld en het is echt super spul! Het is hele goede en sterke lijm en je kan hem voor alles gebruiken.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén