Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

De leukste feestlocaties in Enschede

Het is weer tijd voor het jaarlijkse personeelsfeest. Je hebt gehoord dat er in Enschede wel wat goede locaties zitten. Je bent benieuwd welke locaties er allemaal zijn en wat ze te bieden hebben. we zetten er hier een paar voor je op een rij.

 

Rico Latino

Rico latino is een hele leuke en gezellige locatie. Deze locatie is geschikt voor grote en kleine evenementen. Je kunt ervoor kiezen om van te voren een offerte te laten maken zodat je niet voor verassingen komt te staan als het om de kosten gaat. Ze hebben bijvoorbeeld een drankarrangement van 4 uur: onbeperkt koffie, thee, fris, wijn en bier voor €20,00 p.p. Bij dit arrangement hoef je geen zaalkosten te betalen. Ook qua hapjes hebben ze verschillende soorten keuzes. Ook kan je gebruik maken van de catering, zoals een lopend buffet of kleine borrelhapjes.

 

’t Bölke

’t Bölke is een perfecte locatie als het gaat om een personeelsfeest. Deze locatie ligt aan de Molenstraat in Enschede en vlak bij zit het IntercityHotel Enschede, zo kunnen de mensen die dat willen hier overnachten. ’t Bölke verzorgd onder andere luxe warme en koude buffetten, luxe hapjes, diners, belegde broodjes en walking diners. Deze locatie is goed te bereiken met de auto, het openbaar vervoer en de taxi.

 

Café Vrieler

Café Vrieler is één van de oudste cafés van Enschede. Ook zijn hier regelmatig optredens. Café Vrieler doet ook aan zaalverhuur wat perfect is voor een personeelsfeest. Ze hebben een grote zaal met daarin een bar. Als je toch van plan bent om het personeelsfeest op kantoor te houden is het ook mogelijk dat café Vrieler de catering verzorgd, ze brengen het op je gewenste locatie. Denk hierbij aan hapjes, buffetten, barbecuepakketten en drankjes. ook als je een biertap nodig hebt ben je bij café Vrieler op het juiste adres.

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén