Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

Bankstellen Enschede

Tips voor uw nieuwe eetkamertafel

De eetkamertafel is multifunctioneel. Hiermee rekening houdend moet de eetkamertafel niet alleen mooi, maar ook zeker praktisch zijn. Net als de rest van het meubilair heeft u bij de aanschaf van een eetkamertafel een ruime keuze. Handige tips voor de aanschaf van uw nieuwe eetkamertafel vindt u in dit artikel.
Verschillende soorten eetkamertafels

Ronde eettafels

Ronde eetkamertafels zijn terug van weggeweest. Een ronde tafel past prima in een kleinere ruimte. Je kamer oogt een stuk ruimer met een ronde eettafel. Door de efficiënte benutting van de ruimte kan iedereen makkelijk bij het bidden van de tafel. Ideaal dus bij het opscheppen van de maaltijd, maar ook bij het spelen van bordspellen.

Vierkante eettafels

Voor mensen een voorliefde voor strakke vormen is de vierkante eetkamertafel een goede oplossing. Bij weinig eters kan de tafel tegen een muur worden gezet. De gelijke afstand tussen de mensen die aan tafel zitten draagt bij aan het bevorderen van een gesprek.

Rechthoekige eettafel

De rechthoekige tafel is de populairste en meest verkochte eetkamertafel. Dit komt doordat aan deze tafel de meeste mensen kunnen zitten. Sommige modellen zijn uitschuifbaar, waardoor de ruimte aan tafel zelfs nog groter kan worden gemaakt wanneer dat gewenst is.

Kloostertafel

De trends van dit jaar is de kloostertafel. Door de robuuste poten van het onderstel zorgt deze tafel voor een stijlvolle en authentieke eye catcher in je interieur.

Je kunt ook zelf je eetkamertafel samenstellen door te combineren in tafelblad en onderstel. Alleen al qua houtsoort zijn er al erg veel mogelijkheden. Door de ruimte keuze uit houten of metalen onderstel neemt het aantal mogelijkheden alleen maar verder toe. Zo stel je jouw eetkamertafel helemaal naar wens samen.
Combineren met eetkamerstoelen
Een eetkamertafel is natuurlijk niet compleet zonder eetkamerstoel. Ook hierin zijn er veel mogelijkheden te maken. Denk aan materialen, kleuren maar ook stoelen met en zonder armleuning. Bij weinig ruimte wordt vaak niet gekozen voor losse stoelen, maar voor een bank. Eetkamerbanken winnen aan populariteit. Met de bank creëert u meer zit plekken, terwijl u minder ruimte tussen de tafel en de muur nodig heeft dan bij een stoel. Bijpassende kussentjes erbij en u heeft een mooie en creatieve oplossing gevonden voor een eigentijdse eettafel met veel zitplaatsen in een kleine ruimte!

Eetkamertafels gaan doorgaans lang mee. U kunt hier zelf aan bijdragen door de tafel goed te onderhouden. Een behandeling met beschermingsproducten zorgt ervoor dat er geen vocht in de eetkamertafel trekt. Zo voorkomt u de bekende en gevreesde kringen in uw tafel. Omdat iedere tafelsoort een eigen onderhoudsbehandeling kent, kunt u het beste de verkoper vragen om de juiste onderhoudsproducten voor de eetkamertafel van uw keuze. Zoals u ziet is de keuze en het aanbod enorm. In dat enorme aanbod vindt u vast en zeker uw ideale eetkamertafel. Komt u gerust even langs in onze woonwinkel in Enschede. Aan tafel!

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén