Stars & Stoete

Stars & Stoete is helaas gesloten

Het logo van Stars en Stoete in EnschedeStars & Stoete is de lunchroom van Go Planet. Het maakt onderdeel uit van het nieuwe sterren paradijs. (Plattegrond)

Aan de buitenkant van de grote concertzaal zit de ingang van Stars & Stoete. Er is geprobeerd om het enigszins een gezellige uitstraling te geven maar het blijft natuurlijk een groot fabriekspand.

Het is een lunchroom dus op de kaart vindt je voornamelijk broodjes, salades, soep en dergelijke. Je kunt een wit, bruin of een mais 'stoete' uitkiezen. Een stoete is volgens de kaart een brood naar oud Twents recept.

Wat je op je broodje krijgt is een stuk bijzonderder. Je kunt bijvoorbeeld een stoete met Chorizo, Roombrie, Rucola met geroosterde Pijnboompitjes en zongedroogde Tomaatjes. Een andere optie is een stoete met Gerookte Zalm, IJsbergsla Rode Ui, Kappertjes en kruidenpesto bestellen. Volgens mij een goed doordachte en verrassende kaart voor een lunchroom.

De gerechten kosten € 2,00, € 4,00 of € 6,00. De porties zijn voldoende hoewel de stoete wel ietsjes groter had gemogen.

Stars & Stoete is een degelijke lunchroom. Hij zal zowel bij bezoekers van Go Planet als bij mensen die op het Business & Science Park werken in de smaak vallen.

Dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00