Restaurant Het Kostershoes

Logo Het KostershoesHet Kostershoes is een Bistro Restaurant in het centrum van Enschede. Het restaurant weet zich in verschillende opzichten te onderscheiden van de massa.

Het Kostershoes ligt aan de stadsgravenstraat in Enschede. Deze straat ligt vlakbij de Oude Markt. Het Kostershoes is gevestigd in een historisch religieus pand.

De twee verdiepingen van Het Kostershoes zijn licht en open ingericht. De algehele uitstraling doet echter nog steeds recht aan de historische achtergrond van het pand.

De kaart is vrij uitgebreid en divers. Hierdoor staat er voor elk wat wils op tafel. Alle gerechten hebben echter één ding gemeen en dat is kwaliteit. Je weet bij Het Kostershoes zeker dat je maaltijd gemaakt wordt van verse en kwalitatief hoogwaardige producten. Alles bij elkaar maakt het dat Het Kostershoes één van de beste restaurants is van de Enschedese binnenstad.

Voor kwaliteit moet echter wel iets meer betaald worden. Een voorgerecht kost tussen de €5,00 en €10,00. Terwijl je voor een hoofdgerecht al snel €20,00 betaald.

Restaurant Het Kostershoes
Stadsgravenstraat 57
7511 ER Enschede
Telefoon: +31 (0)53 4342161
E-mail: info@kostershoes.nl

Openingstijden:
Maandag t/m zondag vanaf 17:00 uur

Bekijk onze plattegrond van Enschede om Het Kostershoes te vinden »