Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

Moderne muurdecoraties

3 moderne muurdecoraties voor op kantoor

 

Het is bij een kantoorruimte erg belangrijk om deze op een gezellige en sfeervolle wijze in te richten. Dit maakt dat medewerkers zich makkelijker kunnen blijven concentreren en zich daarbij meer op hun gemak voelen! Een van de belangrijkste zaken om rekening mee te houden bij het inrichten van een kantoor, is het opvrolijken van de wanden hiervan. Er zijn verschillende soorten muurdecoraties, die goed van pas kunnen komen bij het inrichten van een kantoorruimte. In dit artikel zetten we drie mogelijkheden voor je op een rijtje.

 

#1: maak gebruik van muurteksten

Muurteksten worden in de vorm van stickers geleverd. Op internet vind je verschillende aanbieders van deze muurteksten. Het voordeel van muurstickers is dat deze heel eenvoudig op de muur te plakken zijn en net zo makkelijk weer verwijderd kunnen worden. Het maakt dat de muurteksten een bijzonder populaire muurdecoratie zijn voor op kantoor. Naast deze muurteksten zou je ook voor muurstickers met afbeeldingen of patronen kunnen kiezen.

 

#2: hang het logo van je bedrijf aan de muur

Een tweede optie om de muren van je kantoor op te vrolijken, is het gebruik van je logo. Je kunt je logo op een glazen of triplex plaat laten drukken en deze vervolgens aan de muur van je kantoor bevestigen. Het zorgt dat het kantoor de identiteit van je bedrijf krijgt. Naast een logo aan de muur, zou je ook voor een sticker met je logo op het raam kunnen kiezen.

 

#3: voorzie de muur van een grote klok

Tot slot kan ook het gebruik van een grote klok het overwegen waard zijn. Je vindt in webwinkels en fysieke woonwinkels tegenwoordig talloze industriële klokken, die je muur een hele stoere look geven. Daarbij is een klok vanzelfsprekend een hele handige accessoire voor aan de muur. Is het al bijna tijd om te gaan pauzeren?

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2020 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén