Lunchroom The Lunchbox

Logo van de LunchboxDit is een lunchroom gelegen op het business and science park. De Lunchbox bevind zich onder het treinspoor/station Drienerlo.

De Lunchbox zit op een bijzondere locatie, onder het spoor (zie plattegrond). Je hebt daar overigens totaal geen last van. Er kunnen binnen ongeveer 30 personen zitten, als het wat warmer is dan hebben ze een terrasje voor 8 personen. Wat je opvalt als je binnenkomt is de frituurlucht die er hangt. Voor de medewerkers van de Lunchbox kan ik mij niet voorstellen dat dit gezond is. Ook als je een servetje pakt ruikt deze naar frituurlucht. Jammer dat je niet de versgebakken broodjes ruikt. Want ze bakken zelf hun broodjes af. Het interieur ziet er verzorgd uit en is leuk ingericht. Donkere tafels en stoelen geven het geheel een warm gevoel. Als je het pand verlaat raad ik je aan de deur stevig vast te pakken, anders gebruik je hem als draaideur.

Mijn advies is om het broodje op te halen en hem op de vuist op eten terwijl je om het schitterende voetbalstadion van FC Twente, De Grolsch Veste, loopt.

Ze hebben er diverse voldoende belegde broodjes en kosten allemaal zo rond de €3,50. Er is keus uit een stuk of tien verschillende niet spannend belegde broodjes. Ook kun je er een flesje drinken kopen. Je kunt ook een frikadel, kroket, etc. op een bolletje krijgen of een broodje warm vlees. Een aanrader zijn de gebakken aardappelpartjes. Deze smaken goed en je krijgt een grote portie en hebt keuze uit diverse smaken saus.

De broodjes, verpakt in een plastickzak, liggen meestal al klaar in een staande koeling die beslagen is. Het is lastig om te zien welk broodje het is. Het verpakken in een plastickzak komt niet ambachtelijk over. Als je je broodje anders wil wordt deze al la minuut gemaakt. Spraakmakend zijn de broodjes niet, smakelijk wel. Misser is rauwe bacon onder de eiersalade en het ontbreken van een uitsmijter en of omelet. Het broodje kroket is geen aanrader, de kroket is namelijk lauw omdat hij in een warm-houd kast ligt

Een Gemiste kans is het feit dat ze geen bier schenken (of verkoop blikjes bier) en de mogelijkheid om hier vrijdagmiddag te kunnen borrelen met je collega’s. Het personeel is niet erg enthousiast en geïnteresseerd. Ook als je er vaker komt herkennen ze je niet. Hier wordt serieus gewerkt. Ook moet je niet teveel veranderingen aanbrengen in je broodje want dit zijn ze zo vergeten. Een leuke stereo installatie zou de boel kunnen opleuken, het is er nogal stil.

The Lunchbox
Forum 8-10
7521 PM Enschede
053-4500371
Op werkdagen geopend van 10:00 - 16:00