Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

Koeriersdiensten van MSG in Enschede

 

Wat is een koerier?

Een koerier is meer dan alleen een persoon die snel een levering brengt naar de klant. Mede door de technologische innovaties van het internet hebben klanten steeds vaker de optie om producten thuis te laten bezorgen. Het percentage van online aankopen in Nederland stijgt nog steeds. MSG is de grootste koerier in Enschede en heeft al vele jaren ervaring in alles wat met het koeriersvak te maken heeft.

Koeriersdiensten

Wanneer u een pakketje krijgt of wil verzorgen krijgt u te maken met koeriersdiensten. Hierbij kunt u kiezen voor een normale koerier, die het pakketje met de bus aflevert. Of u kiest voor een milieubewustere keuze, de fietskoerier.

Normale koerier

De (spoed)koeriers zorgen ervoor dat jouw pakket met spoed bij de geadresseerde aankomt. Het pakket dat u wilt opsturen kan binnen 45 minuten worden opgehaald en naar de plaats van bestemming worden gebracht. Pakketten die met de spoedkoerier meegaan worden afzonderlijk behandeld en afgeleverd. Tegenwoordig hebben de meeste koeriers ter ondersteuning een koeriersplanning die 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar is. Hierdoor  worden korte lijnen toegepast waardoor de klanten altijd snel en correct de juiste informatie kunnen delen over zendingen en bezorgingen.

Dozen

Fietskoerier

Wanneer u van plan bent een fietskoerier in Enschede in te schakelen om jouw zending te leveren heeft u niet alleen een milieubewuste keuze gemaakt, de zending wordt daarnaast ook nog supersnel bezorgd. Het voordeel van de fietskoerier is dat zij geen last hebben van files en verkeersopstoppingen. Zij kunnen met een snelle vaart doorfietsen. Daarnaast hoeven zij wanneer ze bij de bestemming zijn aangekomen niet minutenlang op zoek naar een parkeerplaats. De fiets is namelijk binnen twee seconden geparkeerd op de stoep, vervolgens heeft de koerier binnen twee seconden op de deurbel heeft gedrukt. De fietskoeriers zijn sportief, snel en vakkundig en vinden altijd de kortste weg om de pakketjes vliegensvlug op de plek van bestemming af te kunnen leveren. Zo gaan zij o.a. de weg op voor

-Post/pakket breng- en haalservice.

-Apotheekservice.

-Foodbezorging.

-Pakketbezorging tot maar liefst 25 kg.

-Spoedzending, binnen 30 minuten opgehaald.

Wanneer het pakketje is afgeleverd, geeft de fietskoerier een notificatie van bezorging. Dat is wel net zo handig!

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén