Eetcafé Central Park

De volgende kroeg in deze reeks waarin cafés in Enschede worden beoordeeld is Eetcafé Central Park. Central Park is een nieuwkomer in Enschede. Ik heb Central Park beoordeeld als Café en niet als eetcafé. Simpelweg omdat ik er (nog) niet gegeten heb. Hier vindt je meer over Restaurants en Eetcafés in Enschede.

Waar ligt Central Park?

Het pand waarin Central Park zit waren eerder twee kroegen (de drin-k-eet en de Hassebas). Momenteel zijn deze samengevoegd tot één groot eetcafé. Central Park ligt tegenover de Jacobuskerk aan de Langestraat. Dit gedeelte van de Langestraat is in principe een integraal onderdeel van de bekende Oude Markt in Enschede.

Bekijk de plattegrond van Enschede om Eetcafé Central Park te vinden »

Wat voor bier schenken ze er?

Bij Central Park schenken ze Dommelsch.

Hoe ziet Central Park eruit?

Central Park heeft (hoe kan het ook anders met deze naam) als thema New York. Op de wand is de skyline van New York geschilders en achter in de zaak ligt een mooie mozaiekvloer. Central Park is stijlvol maar ook sfeervol.

Met hoeveel mensen kun je er goed terecht?

Dit is echt een grote tent met veel tafels en lange banken langs de muur. Volgens de eigenaren kunnen er tot 200 mensen terecht. Dus wanneer je met een grotere groep bent kun je hier ook nog wel terecht voor een biertje.

Wie komen er bij Central Park?

Central Park richt zich naar eigen zeggen op een 'oudere' doelgroep vanaf ongeveer 25 jaar. Ik had het idee dat de gemiddelde leeftijd iets lager was dan dat, maar dit was zeker niet storend.

Ik vindt Central Park echt een toevoeging aan het horecaaanbod in Enschede. Ik heb me er uitstekend vermaakt. De sfeer was relaxed, het publiek was vriendelijk en wel in voor een geintje.

Bij deze wil ik Central Park welkom heten in Enschede en mij zien jullie er zeker weer.

Contactgegevens

Central Park
Langestraat 58
7511 HC Enschede
053-4319962

De zaak is zeven dagen per week geopend van 11.00 tot 2.00 uur en op zaterdag zelfs tot 4.30 uur.