Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

Een auto kopen is één, een auto onderhouden is een tweede

Een auto is niet iets wat je van dag tot dag aanschaft. Het is daarom erg belangrijk om jouw auto goed te onderhouden, zodat je er zo lang mogelijk van kan genieten en gebruik van kan maken. Het is belangrijk dat je het netjes houdt. Wanneer er sprake is van smerige luchtjes of wanneer de buitenkant vuil is, is het hoogstwaarschijnlijk tijd om het interieur of exterieur van uw auto een keer goed te reinigen. Hierbij kunt  je kiezen uit een aantal verschillende onderhoudsproducten voor de auto. Zo zijn er producten zoals o.a.: autoglym, autofresh, shampoo en cleaner om de autobekleding te reinigen. Voor de buitenkant zijn er producten zoals: autoglym gel, polish en cleaner. Met deze producten kan je weer genieten van een frisse auto.

Waarom onderhouden?

Een auto kan erg vies worden van tijd tot tijd. Door het rijden op modderwegen en de wit-bruine waas van strooizout kan er goed zichtbaar vuil op de ramen komen. Maar ook alles in de lucht kan daarvoor zorgen: restjes rubber, vogelpoep, asfalt, vet, hars van bomen en vliegen kunnen een auto vies maken.

Het is van belang om met regelmaat je auto te wassen zodat er geen beschadigingen of roest ontstaat. Op deze manier wordt de levensduur van je auto verlengd. Een beetje viezigheid is normaal en geen probleem, maar als het een langere tijd aanhoudt kan het schade veroorzaken. Dit kan door strooizout worden veroorzaakt. Het strooizout kan zich enorm in het metaal van de lak invreten. Het versnelt namelijk het roestproces.

Het regelmatig wassen van je auto wassen komt ook van pas in het verkeer. Wanneer jouw auto schoon is, is het beter zichtbaar voor het overige verkeer. Schone autolampen zijn beter zichtbaar dan wanneer de koplampen vuil zijn. Hetzelfde geldt voor de richtingaanwijzers en remlichten. Ramen moeten ook goed schoon zijn om zelf  goed zicht te hebben op de weg. Er moeten namelijk geen ongelukken gebeuren. Onderhoudsproducten kosten minder dan een groot bedrag aan reparaties achteraf.

Onderhoudsproducten kopen?

Voor een ruim assortiment aan onderhoudsproducten voor je auto neem een kijkje op https://www.heronautomaterialen.nl/shop/onderhoudsproducten/

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén