Café Kings and Queens

Logo van Kings and QueensDe volgende kroeg in deze reeks waarin cafés in Enschede worden beoordeeld is Café Kings & Queens. Dit café beloofd Amsterdamse 'gesjelligheid' aan de Oude Markt in Enschede.

De gezelligheid moet komen van de live optredens. In de meeste gevallen betekend dit Hollandse hits van bijvoorbeeld Jan Smit en André Hazes.

Waar ligt Kings & Queens?

Kings & Queens ligt aan de Noord-West kant van de Oude Markt. Het ligt een beetje ingeklemd tussen Camel Shoarma en de ingang van Lunatic. Door het redelijk grote terras valt het wel op.

Bekijk onze kaart van Enschede voor een overzicht van alle cafes, restaurants en winkels »

Wat voor bier schenken ze er?

Bij Kings & Queens schenken ze, zoals het hoort, Grolsch. Niet heel Amsterdams maar wel gezellig.

Hoe ziet Kings & Queens eruit?

Kings & Queens heeft een ietwat chique uiterlijk. Veel donker hout en rood. Het ziet er wel uit als een gezellige Amsterdamse kroeg. Bezoekers kunnen plaatsnemen aan de bar of in één van de zitjes langs de rand.

Met hoeveel mensen kun je er goed terecht?

Je moet niet naar Kings & Queens gaan om met een groep aan tafel te zitten. Vooral als het wat later op de uitgaansavonden wordt gaan de tafels aan de kant en is het feeste geblazen. Ze doen er niet moeilijk als je met een wat grotere groep aan komt zetten.

Wie komen er bij Kings & Queens?

Kings & Queens profileert zich als feestcafé en draait veel Nederlandstalige muziek. Je vindt er fans van dit genre maar ook genoeg mensen die gewoon een avondje willen meebléren en gek doen.

Contact gegevens

Café Kings and Queens
Oude Markt 9-12
7511 GA Enschede
tel06-14793965

Openingstijden

maandag: gesloten
dinsdag: gesloten
woensdag: 16.00 - 01.00 uur
donderdag: 16.00 - 04.00 uur
vrijdag: 16.00 - 04.00 uur
zaterdag: 14.00 - 05.00 uur
zondag: 16.00 - 01.00 uur