Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

Aantrekkelijke beleggingen voor regio Enschede

Wil je leren beleggen en de economie in Enschede een stimulans geven? Zeker als je een beginnende belegger bent is het lastig om te weten welke aandelen wel of niet aantrekkelijk zijn. In dit artikel lees je daarom waar je rekening mee moet houden als je brokers wilt vergelijken en lees je welke bedrijven in regio Twente goed draaien.

Welke brokers zijn het beste?

 

Allereerst moet je op zoek naar goede websites, waar je brokers kan vergelijken. Een beurshandelaar wordt ook een broker genoemd. Hij houdt zich bezig met de online effectenhandel en probeert klanten van internet naar de beurzen te krijgen. Door je brokers gaat vergelijken bij Lerenbeleggenvoorbeginners lees je in begrijpelijke taal welke broker het beste bij je past. Wanneer je belegt bij een broker betaal je transactiekosten, voor de informatie over de koersen en het bewaren van je aandelen.

Breng voor jezelf in kaart wat voor kosten je allemaal maakt. Indien je een actieve belegger wilt worden zijn de transactiekosten bijvoorbeeld belangrijk bij het vergelijken van brokers. Hou bijvoorbeeld ook de servicekosten in de gaten. Door niet goed op te letten kunnen deze kosten hoger bedragen dan de transactiekosten!

Welke beleggingen zijn in regio Enschede interessant?

 

Tot slot, de laatste vraag: welke bedrijven in regio Enschede zijn aantrekkelijk om in te investeren? TKH Group in Haaksbergen boekte in 2018 een recordjaar! De winst en omzet heb nog nooit zo’n grote omvang vertoont. De producent van bijvoorbeeld kabels dankt deze cijfers aan de uitbreiding van de netwerken van energieleveranciers.

Ook met afvalverwerker Twence gaat het uitstekend. Het bedrijf uit Twente boekte vorig jaar een record wint en heeft een prima omzet van meer dan 100 miljoen. Dit komt voornamelijk doordat Twence aan het verduurzamen is. Zo maakt het bedrijf gebruik van stadsverwarming en allerlei andere duurzame maatregelen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2020 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén