Dit is Enschede

Alles wat je moet weten over Enschede

3 tips voor het opleuken van je huis

 

 

Ben je net verhuisd naar Enschede en wil je je huis opknappen? Je hebt alleen geen idee waar je moet beginnen. Wat kan je aanpassen, toevoegen of vervangen om je huis weer een andere stijl te geven? Dat lees je in dit artikel.

 

 

 

 

 

Tip 1: wissel van meubels

Om het interieur te vernieuwen in je huis zou je kunnen switchen van meubels. Als je een grote schuur, garage of opslag box hebt zou je bijvoorbeeld een paar oude meubels kunnen opslaan en vervangen voor nieuwe. Kies dan een andere kleur dan dat je al had, want als je de nieuwe meubels over twee jaar weer zat bent dan wissel je het weer om met de meubels die in de opslag staan. Hierdoor heb je niet steeds dezelfde kleur als thema in je huis.

 

Tip 2: die muur kan wel een kleurtje gebruiken

Wat een goede manier is om je woonkamer, slaapkamer of gang een andere stijl te geven is om de muur een ander kleurtje te geven dan hiervoor. Een handige manier om dit te doen is met een verfspuit. Het is makkelijk aan te brengen en het gaat een stuk sneller dan met een pot verf en een kwast. Kies voor een kleur dat overal bij past, zowel bij je oude meubels als bij de eventuele nieuwe meubels. Een lichte kleur op de muur zorgt ervoor dat de ruimte groter oogt.

 

Tip 3: vergeet de slaapkamer niet

De slaapkamer is een ruimte waar je tot komt na een lange dag werken. Een leuke manier is om van je bed een hemelbed te maken. Met acht palen en een gordijnhoes is het al mogelijk. Als je ervan houdt dat het pikkedonker is in je slaapkamer in de avond, zorg er dan voor dat je verduisteringsgordijnen hebt hangen. Dit zorgt ervoor dat het in de slaapkamer helemaal donker is.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2020 Dit is Enschede

Thema door Anders Norén